Νέα

Δείτε όλα τα νέα

Βράβευση Κώστα Βλάχουυ
Δημοσιεύθηκε: 10/10/2012

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής γιορτάζουν και φέτος την επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Μαζικής Άθλησης με μία σειρά από εκδηλώσεις.
Την κορυφαία εκδήλωση εορτασμού της επετείου αποτελεί η Ετήσια Εκδήλωση «ΤΕΧΝΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ 2012», στη διάρκεια της οποίας γίνεται απονομή τιμητικών διακρίσεων σε σημαντικές προσωπικότητες, συλλογικούς φορείς και νομικά πρόσωπα της Κοινωνικής, Πολιτιστικής, Επιστημονικής και Αθλητικής Ζωής της χώρας μας, για την προσφορά τους σε αυτούς τους τομείς.
Μεταξύ αυτών που θα βραβευθούν στην εκδήλωση, θα είναι και o γελοιογράφος Κώστας Βλάχος, μέλος της Λέσχης και πρώην Πρόεδρός της για τη συμβολή του στην κοινωνική διάσταση του φίλαθλου πνεύματος καθώς με σχετικά σκίτσα του στις δεκαετίες ’60 και ’70 από τις σελίδες του Περιοδικού «Ρομάντζο» έδωσε τότε το δικό του στίγμα.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει και μικρή έκθεση γελοιογραφιών με θέμα την άθληση και το φίλαθλο πνεύμα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ξενοδοχείου INTERCONTINENTAL (Λεωφ. Συγγρού 89-93), την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:30.
Επιστροφή

Βραβειο για τον Γεωργοπάλη

Aργυρό καπέλο στο Knokke-Heist

Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΩΝ

Συλλυπητήρια της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων ,για τον θάνατο του Δημήτρη Σιουφα!

Περισσότερα

Αποχαιρετισμός στον Βαγγέλη Παυλίδη!