Φωτογραφίες

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου, έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης «Η Γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27», όπου 92 συνολικά γελοιογράφοι από 27 χώρες, έδωσαν δυναμικά το παρόν.
Οι περισσότεροι από τους 56 ευρωπαίους γελοιογράφους που συμμετέχουν ήταν εκεί (φιλοξενούμενοι από τη Βουλή των Ελλήνων) για να απολαύσουν από κοντά την έκθεση και να έρθουν σε επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους.
 
Η Έκθεση πραγματοποιείται σε χώρους του Ζαππείου Μεγάρου, θα διαρκέσει έως τις 26 Οκτωβρίου 2008 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
              
    

Λίγη ώρα πριν από τα εγκαίνια, έλληνες και ξένοι γελοιογράφοι ξεναγήθηκαν στος χώρους της Βουλής και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

 

 

 

Νωρίτερα το ίδιο πρωινό, είχαν περιηγηθεί στην Ακρόπολη και το νέο της μουσείο.

 

 


 

Πρώτη συνάντηση των μελών της Λέσχης με τους νεοαφιχθέντες Ευρωπαίους συναδέλφους τους στην ταβέρνα Σταματόπουλος στην Πλάκα, παρουσία και του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα. Εμπειρίες και απόψεις διατυπώθηκαν σε διάφορες γλώσσες, εδέσματα καταναλώθηκαν, ποτήρια τσουγκρίστηκαν, ελληνικά τραγούδια έτερψαν ώτα, ανήσυχα πενάκια έπιαναν κατα καιρούς δουλειά.

 

 

 

 

 Ο Δανός Jens Hage παίρνει το βάπτισμα του πυρός στο σκιτσάρισμα της εγχώριας πολιτικής σκηνής, με πρόθυμο μοντέλο τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα.

 

 

 

 

Αναμέτρηση εργαλείων! Πενάκι "τζαμάρει" με μπουζούκι.

 

Η έκθεση γελοιογραφίας "Sweet Europe" πάει στη Ρόδο!


από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ στον εκθεσιακό χώρο της Καλλιθέας, καθημερινά, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα

Σπύρος Δερβενιώτης, Yesternow

Πέμπτη στις 7 μ.μ. - 9 μ.μ.
Drosini 7, 14562 Κηφισιά

Περισσότερα

Ευροκοινοβούλιο:Λογοκρισία σε έκθεση γελοιογραφίας!